Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ''Ο Άγιος Παντελεήμων'' Eθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή

αιμοδοσιαΤο Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας »Ο Άγιος Παντελεήμων» σας προσκαλεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Γρεβενών, στα γραφεία του συλλόγου, στον χώρο του Κ.Α.Π.Η.
Ώρα προσέλευσης απο τις 9:30 το πρωί εως και 2 το μεσημέρι.
Παράλληλα με την εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθούν κοπή της πίτας του συλλόγου και εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Η κοπή της πίτας θα γίνει με το πέρας του εκκλησιασμού και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία εως και τις 3 το μεσημέρι.
Παρακαλούμε τα μέλη του συλλόγου μας να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και κάλουμε όποιος ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. να επικοινωνήσει εως και την Παρασκευή 6 Μαρτίου στα εξής τηλέφωνα : 6945 401 955 & 6939 461 015.
Ευελπιστούμε σε καινούργιες υποψηφιότητες και καλούμε τον κόσμο να μην διστάσει και ιδιαίτερα την νεολαία, καθώς είναι ένας σύλλογος προσφοράς Ζωής & Αγάπης , έχει ανάγκη από καινουργιες ιδέες και απόψεις, έτσι ώστε πάντα να διαδίδεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σπουδαιότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας για μια πόλη, για μια περιοχή, για μια Ελλάδα αυτάρκης σε Εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
Με τιμή,
το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου