Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Μείον τρεις, δύο αγωνιστικές και πρόστιμο στον ΠΑΟ

Η... «εσχάτη των ποινών» για τον ΠΑΟ

Αφαίρεση βαθμών, κλειστή Λεωφόρος και πρόστιμο- μαμούθ


Με αφαίρεση τριών βαθμών από την βαθμολογία του στο πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να αποφύγουν την βαριά τιμωρία για τα επεισόδια στο ντέρμπι της «Λεωφόρου» κόντρα στον Ολυμπιακό και τους επιβλήθηκε η βαρύτερη – προβλεπόμενη – ποινή.

Έτσι, το «Τριφύλλι», που βρίσκεται και πάλι στο -6 από τους ερυθρόλευκους στην βαθμολογία, δεν θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου του στα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ και Εργοτέλη.

Αναλυτικά: 

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 25ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης: «Σας διαβιβάζουμε συμπληρωματικά με την από 108/24-2-2015
κλήση που σας αποστείλαμε και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 7495/2015 έγγραφο του Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων θεωρούμενο ενιαίο σώμα μ’ αυτήν»: Συνεκδικάζει την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 108/24-2-15 κλήση προς απολογία της Α΄ βάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και την από 25-2-15 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, κατά πλειοψηφία ως προς την ποινή αφαίρεσης των τριών (3) βαθμών».

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνη (Δ/ντή ποδ/ρου): Για τη συμπεριφορά του κ. Ν.Ζαμάνη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανιώνιος συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν. ΖΑΜΑΝΗ την ποινή της επίπληξης.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 18η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή επίπληξης.

ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : «Βάσει των αναφερομένων στην από 18/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 26-2-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: «Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ από τη σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου