Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Καλλίτερα μιας ώρας ελεύθερη φωνή, παρά άλλα σαράντα [1974-2014] χρόνια λαμογιά και συναλλαγή


Του την έπεσαν όλοι του Βαρουφάκη που κόντραρε, λέει, την τρόικα. Αυτός, όμως, ξέρει με ποιόν τα έβαλε. Του το έχει πει ο πρώην κυνοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αγορεύων την 16.10.2013 στη Βουλή:

«Ξέρω πώς λειτουργούμε με την τρόικα. Τα χαρτιά δεν τα φέρνει η τρόικα. Τα στέλνουμε εμείς και τα φέρνει η τρόικα. Δεν φεύγουν από το εξωτερικό. Φεύγουν από την Ελλάδα, πάνε στην τρόικα και επιστρέφουν. Αναγνωρίζω ότι με αυτά που λέω δημιουργώ πρόβλημα και γίνομαι στόχος. Όμως έχετε την ευθύνη να μας φέρετε μια πρόταση που θα βοηθήσει την εγχώρια παραγωγή και θα σώσει 1000 θέσεις εργασίας».
Εντάξει, από τον Άδωνι δεν περιμέναμε τίποτε άλλο. Θα άρχιζε να ουρλιάζει για την καταστροφή που επέρχεται κ.λπ. Εκείνο που δεν περιμέναμε είναι να υπερθεματίσει του Αδώνιδος ο Λιαρόπουλος ο Ποτάμης. Δεν πειράζει, ξύδι! Αλλά να του την πέσει του Βαρουφάκη και ο Βελόπουλος ρε; Ναι ρε, ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, πρώην [και νυν;] δημοσιογράφος, προσχωρήσας στη ΝΔ, σίγουρα δε τηλεπωλητής αρμόδιος για Αμφίπολη, πόνους στη μέση και τα τοιαύτα. Ναι ρε, αυτός που πούλαγε στα ζώα γνήσιες επιστολές γραμμένες από το ίδιο το χεράκι του ….. «Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού».
Και μετά; Μετά ακούω τον Σούρλα στο ραδιόφωνο. Είναι γεγονός ότι ο ΓΓ Διαφάνειας Γ. Σούρλας έκανε καλή δουλειά και ετοίμασε πολλούς και ογκώδεις φακέλους για τη διαφθορά στη χώρα. Όλοι οι φάκελοι, όμως, παραμένουν στα συρτάρια του ή σέρνονται σε εισαγγελικά γραφεία. Περιέγραφε αυτά που έχει πει και ο νυν υπουργός Νικολούδης. Στη συνέχεια είπε ότι ο νέος υπουργός τού πρότεινε να παραμείνει στη θέση του μέχρι να ορισθεί ο διάδοχός του. Τότε ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο: «Αν σας ζητήσουν να παραμείνετε, τί θα κάνετε;». «Ξέρετε, έχω ιδεολογικές διαφορές, η παράταξή μου με τίμησε, δεν θα μπορέσω να μείνω».
Δηλαδή ρε Σούρλα, τί ιδεολογικές διαφορές μπορεί να σε χωρίζουν από οποιονδήποτε ψηφοφόρο ή πολιτικό οποιουδήποτε κόμματος στο θέμα της πάταξης της διαφθοράς; Και γιατί η παράταξή σου δεν σε προτρέπει να παραμείνεις, αφού και εκείνη υποτίθεται ότι είχε ως στόχο την πάταξη της διαφθοράς;
Γαμώ την παράταξή μου γαμώ….
Σωτήριος Καλαμίτσης
Επιστήθιος φίλος του γιατρού Γωγούση, σφὀδρα δε πιθανόν και ομόκελλος σε φυλακές τύπου Γ΄
http://www.oxafies.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου