Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Θέμα στη Γερμανία η κατασκευή πίστας Formula1 στην Ελλάδα

Θέμα στη Γερμανία η κατασκευή πίστας Formula1 στην Ελλάδα

Το ενδεχόμενο να κατασκευαστεί η πίστα στη Δραπετσώνα – Απομένει μόνο να βρεθεί ο άνθρωπος που θα επενδύσει στο πρότζεκτ, γράφει γερμανικό δημοσίευμα

Πλέον, το ενδεχόμενο να δούμε Γκραν Πρι της Formula1 στην Ελλάδα δεν αποτελεί άπιαστο όνειρο. Το πρότζεκτ έχει παρουσιαστεί προ πολλού, η επιτροπή ανάληψης αγώνων είναι έτοιμη και κινεί τις διαδικασίες από τον περασμένο Απρίλιο, ενώ υπάρχει και η στήριξη από τις δημοτικές αρχές και από την κυβέρνηση.
Μάλιστα, το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και εκτός συνόρων, αφού… παίζει και στη Γερμανία. Συγκεκριμένα, η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt κάνει λόγο σε άρθρο της, το οποίο έχει τίτλο: «Το Γκραν Πρι των Ελλήνων», για το ενδεχόμενο να κατασκευαστεί η πίστα στη Δραπετσώνα και τονίζει πως όλα είναι έτοιμα και ότι απομένει μόνο να βρεθεί ο άνθρωπος που θα επενδύσει σ” αυτό το πρότζεκτ.
Τέλος, στέκεται και στη δήλωση του ισχυρού άνδρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Μπέρνι Έκλεστοουν, ότι εφόσον η χώρα μας βρει χρήματα, τότε είναι θετικός στο να διεξαχθεί το GP.
Πηγή: gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου