Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ο γνωστός ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα


Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση θα πραγματοποιήσει απόψε (21.15, ΟΤΕ TV) στο Κισινάου ο ΠΑΟΚ, φιλοξενούμενος της Ζίμπρου για τα play off του Europa League.
Ο δικέφαλος του Βορρά θα περίμενε κανείς να φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει την ίδια εμπειρία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο τα προβλήματα των τελευταίων ημερών έχουν κρατήσει την ομάδα ανήσυχη.
Ο τραυματισμός του Γκολάσα αλλά και τα δείγματα απειθαρχίας των Τζαβέλλα και Βίτορ έκαναν την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι προβληματική. Η αλλαγή κλίματος θα έρθει μόνο από ένα θετικό αποτέλεσμα και οι ασπρόμαυροι καλούνται να τα αφήσουν πίσω τους όλα και να βάλουν τις βάσεις για την τέταρτη παρουσία τους στη φάση των ομίλων.
Με 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Γλύκος στην εστία και μπροστά του η τετράδα των Κίτσιου, Σκόνδρα, Κάτσικα και Ρατς. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Τζιόλη, Μαντούρο και Κάτσε, ενώ οι Μακ και Σαλπιγγίδης θα πλαισιώνουν τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Στον αντίποδα, η σαφώς πιο έτοιμη Ζίμπρου, η οποία έχει δώσει ήδη εννέα επίσημα παιχνίδια, θα παραταχθεί με τους: Ρούσου, Γιαρντάν, Πάβλιτσεκ, Μπουργκιού, Ερχάν, Ντεντόφ, Σεπτίν, Κλίμοβιτς, Βρέμεα, Αμάνι και Αλεξέεφ. 
http://www.pamesports.gr/304653/o-gnwstos-paok-den-exei-provlhma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου