Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Europa League: Σαράγιεβο-Ατρόμητος (21:30)

Europa League: Σαράγιεβο-Ατρόμητος (21:30)

Τη νίκη με την οποία θα πάρει το προβάδισμα για να βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League ψάχνει απόψε ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σαράγιεβο

Tελείως διαφορετικά είναι τα δεδομένα φέτος για τον… Ευρωπαίο Ατρόμητο, ο οποίος απόψε έχει το ρόλο του φαβορί στην έδρα της Σαράγιεβο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 
Οι Βόσνιοι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φοβίσουν την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία θέλει από σήμερα να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση και ο επαναληπτικός την άλλη εβδομάδα στο Περιστέρι να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. 
«Ήρθαμε για να κερδίσουμε και αυτό θα επιδιώξουμε. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, που δεν την υποτιμούμε, παρ” ότι μας έθεσαν φαβορί. Και η ισοπαλία πάντως θα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θα μας ξενίσει καθόλου», ήταν το μήνυμα του έμπειρου τεχνικού των «κυανόλευκων» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. 
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, ο 62χρονος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 3-5-2 τον Ατρόμητο, όπως φάνηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και στις τελευταίες προπονήσεις. 
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου