Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

V8 Hotel...Στουτγκάρδη, Γερμανία

Τα 100 μοναδικά ξενοδοχεία
Ένα ξενοδοχείο που θα σας κάνει να λατρέψετε τα αυτοκίνητα και την ιστορία τους, το V8 Hotel, μετατρέπει τη διαμονή σας σε απόλυτη διασκέδαση!

Στην καρδιά της μητρόπολης των αυτοκινήτων, στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, το V8, μετά από μια εκτενή ανακαίνιση, εντυπωσιάζει όχι μόνο με την ιστορία του, αφού το κτήριο του ήταν παλιότερα αεροδρόμιο, αλλά και με τους μοναδικά σχεδιασμένους και διακοσμημένους χώρους του.

Το κυρίαρχο θέμα διακόσμησης είναι τα αυτοκίνητα, έτσι σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά θρυλικά αυτοκίνητα αντίκες, κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή και αυθεντικά αξεσουάρ.

Το V8 Hotel θα σας εκπλήξει με τη πιστή αναπαράσταση χώρων, όπως το δωμάτιο – πλυντήριο αυτοκινήτων, αλλά και το δωμάτιο - συνεργείο, αλλά και με την ποιότητα των υλικών και την πρωτοτυπία του.

Τα θεματικά δωμάτιά και οι οικογενειακές σουίτες είναι εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, κομψές λεπτομέρειες και πολλά γνήσια ανταλλακτικά από τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Τα 34 δωμάτια είναι ξεχωριστά διακοσμημένα, με άνετους χώρους και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ είναι εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το πιο εντυπωσιακό δωμάτιο, είναι η Τower suite, που φιλοξενείται στους χώρους του πρώην πύργου ελέγχου του αεροδρομίου. Η τριώροφη σουίτα με το εκλεπτυσμένο στυλ και την πολυτελή διακόσμηση έχει τη ζεστασιά και την άνεση ενός ιδιωτικού σπιτιού και μεταξύ άλλων προσφέρει ένα μοναδικό δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι - αυτοκίνητο Mercedes! 





























http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου